Madonnin šestnáctiletý syn recykluje její outfity. Oblékl šaty, které nosila v roce 1993

Zahraniční 01. června 2022 | 17:02 — Pavla Krejčí
David Banda, syn popové zpěvačky, ukázal, že se nebojí žít stejně extravagantně jako matka. Do ulic vyšel v totožném modelu šatů, který nosila téměř před 20 lety.
Madonna má celkem šest dětí / Depositphotos

Madonnin syn David Banda před několika dny navázal na její ikonický styl z 90. let. Oblékl červené šaty s bílými pruhy, které se zdály být věrnou kopií. Některým zvídavým očím zřejmá podoba neušla. Popová diva červenobíle pruhované šaty značky Adidas vynesla v roce 1993.

Světoznámé značky Adidas a Gucci se rozhodly navázat spolupráci, a jedním z počinů jsou právě šaty Davida Bandy. Gucci tuto skutečnost v příspěvku na Instagramu nazval jako  „moment setkání minulosti s přítomností“.

„Archivní originál byl součástí oficiální spolupráce mezi značkou sportovního oblečení a Laurou Whitcomb z Label NYC. Přepracoval jej Alessandro Michele v rámci své kolekce Exquisite Gucci," uvedla značka v popisku. Kolekce Adidas x Gucci je dlouho očekávanou senzací.

Davidovi vůbec není cizí kreativní styl oblékání. Minulý rok byl zachycen na videu, jak v jejich domě tančí v šedobílých hedvábných šatech až na zem. A o něco později Madonna zveřejnila fotografii, na níž je David oblečen do kostýmu roztleskávačky.

Madonna nezůstala pozadu a po boku syna vyšla v černém kompletu s bílými pruhy. Společně se vydali na mistrovství světa v lehké váze. Se synem jí prý pojí velmi blízký vztah. „Mám s ním nejvíce společného,“ řekla v roce 2019 pro magazín Vogue. Banda je ve skutečnosti jejím adoptivním synem. Do rodiny ho přijala v roce 2006, když mu bylo pouhých 13 měsíců. Jeho matka zemřela v Malawi na komplikace při porodu. Madonna má celkem šest dětí. Jejími biologickými dětmi jsou Lourdes (25) a Rocco (21). Dceru Mercy (16) a devítiletá dvojčata Estere a Stellu rovněž adoptovala z Malawi.

Psali jsme také: Moderní Popelka Hillary Duff se snažila být dokonalá. Nyní je konečně spokojená a říká, že je hrdá na své tělo

Autorský článek, další zdroj: people.com

Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...