Elton John spolupracuje s Britney Spears na nové verzi písně „Tiny Dancer“ z roku 1971

Zahraniční 28. července 2022 | 09:04 — Pavla Krejčí
Zpěvačka Britney Spears se může radovat. Zdá se, že po nádherné svatbě se jí daří nejen v soukromém životě, ale i v tom pracovním. Podle webu Page Six navázala spolupráci s Eltonem Johnem. Společně vytvoří novou verzi jeho písně „Tiny Dancer“ z roku 1971.
Britney Spears stoupá zpátky na hudební vrchol / Depositphotos

Britney Spears se postupně vrací na hudební scénu. Poslední roky pro zpěvačku nebyly úplně příznivé, proto si konečně začíná užívá volnost, které se jí stalo. Nyní zažívá svůj hudební comeback, a to vskutku ikonickým způsobem.

Zdroj pohybující se v hudebním průmyslu potvrdil webu People, že Spears, držitelka ceny Grammy, spolupracuje s Eltonem Johnem na nové verzi jeho milovaného singlu z roku 1971, který nese název „Tiny Dancer“. Píseň produkuje Andrew Watt a měla by ho vydat příští měsíc hudební společnost Universal Music.

Watt založil studio v suterénu svého domu. Produkoval alba pro osobnosti jako Justin Bieber, Miley Cyrus, Pearl Jam a Ozzy Osbourne. Také získal v roce 2021 cenu Grammy jako producent roku.

„To byl Eltonův nápad a Britney je jeho velkým fanouškem. Nahráli remix 'Tiny Dancer' jako duet – a to je neuvěřitelné,“ řekl zdroj pro Page Six. „Britney byla minulý týden ve studiu v Beverly Hills s Eltonem na supertajném nahrávání, na které dohlížel producent Andrew Watt."

Dodal: „Britney je oficiálně zpět. Vrátila se do práce a je velmi nadšená.“

Tato zpráva se objevila hned poté, co si Spears s manželem Samem Asgharim užili večer po boku herce Tarona Egertona, který v roce 2019 ztvárnil Johna v hudebním životopisném filmu Rocketman. „Nejúžasnější chlap všech dob!!! Takový zatracený fanoušek... Byla jsem tak nadšená!!!" popisovala setkání ve videu, které však vzápětí smazala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BreatheHeavy (@breatheheavy)

Zpěvačka, která byla kdysi snem mnoha teenagerů, a nejen jich, v březnu vynechala 30. výroční udílení cen akademie Eltona Johna. Její účast nahradil manžel Sam Asghari. „Přál bych si, aby tady byla. Je doma a pracuje... Také hodně cestuje," řekl tehdy Asghari.

Vlastní akce se však nezúčastnil ani sám Elton a místo něj přišel jeho manžel David Furnishe společně s jejich syny a Lady Gagou.

Zdá se, že spolupráce s Eltonem je pro Britney velkou příležitostí. Kdysi uznávaná zpěvačka v posledním roce „hodně mluví o své kariéře“. Od té doby, co v listopadu získala volnost, už několikrát zmínila, že „miluje tvorbu hudby a chce své fanoušky potěšit novým albem.“

Spears už mnohokrát na Instagramu mluvila o tom, že by chtěla obnovit svůj průlomový singl z roku 1998, „Baby One More Time“. Také přiznala, že roky vedla kampaň za opětovné nahrání této skladby, což však během období, kdy byla v područí otce, nebylo možné.

„Svůj hlas jsem nesdílela extrémně dlouho... možná je to příliš dlouho," napsala v popisku.

Když bylo oficiálně oznámeno, že si konečně může žít vlastním životem, její právní zástupce Mathew Rosengart to nazval „monumentálním dnem“. „Co bude dál pro Britney, je na jedné osobě – ​​a je to poprvé, co to můžeme během posledních deseti let říct. Je to na Britney," řekl. „Britney je ode dneška svobodná žena."

Spears se podle toho opravdu zařídila a nyní lze pouze čekat, s čím v rámci své hudební kariéry přijde. Spolupráce s Eltonem Johnem je jen pouhým začátkem.

Psali jsme také: Sharon Stone sdílela fotografii s odhalenými vnadami. Ve svých 64 letech se pyšní dokonalými ňadry

Autorský článek, další zdroj: people.com, pagesix.com

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Tipy, jak pěstovat vánoční kaktus, aby vám kvetl jako divý...

Péče o pokojovky v zimě: Pozor na průvan, suchý vzduch,...

Umělecká fotografie je na vzestupu navzdory snadné dostupnosti...

Nekvete vám orchidej? Připravte si zálivku ze dvou...